top of page
Search
  • Writer's pictureJenni Karlsson

Tervetuloa uusille sivuilleni

Updated: Apr 6, 2023

Tiedät varmasti sen tunteen kun siirrät niitä epämiellyttäviä asioita aina päivä kerrallaan eteenpäin. Lopulta huomaat että päiviä on mennyt liikaa ja kääk mikä ahdistus..

Minulle se oli näiden nettisivujen uudelleen kasaaminen.

Olin tästä tuskasta kertonut ääneen mikä toki on varmasti hankalaa kuvitella kun olen niin kovin vähäpuheinen ;) Tarkat korvat olivat kuitenkin olleet kuulolla ja niinpä yksi päivä Pallopuodin Essi soitti halutakseen auttaa tuskassani. Eilen sitten istuimme koneiden äärelle ja hän alkoi niitä pala palalta kasata kokoon. Minun toiveena oli simppelit, informatiiviset ja mun näköiset sivut josta tärkein tulee ilmi.

Mielestäni hän onnistui siinä erittäin hyvin!! Mitä sinä olet mieltä uusista sivuista?

Onneksi löytyy apukäsiä myös minulle niissä asioissa jotka eivät luonnista. Nettisivujen kasaaminen lienee yksi niistä. Työskentelen todellakin mielummin ihmisten kuin koneiden kanssa. Koska tiedän että siinä minä olen hyvä.

Alla oleva kuva on ensimmäisiltä keikoilta mitä tein yrittäjänä, voi sitä onnistumisen riemua!


Ajattelin myös uusien sivujen myötä alkaa kirjoittamaan tänne pieniä blogiraapustuksia. Saa heittää ideoita aiheesta jos on jotain mitä haluatte että avaan lisää työstäni.


Nyt toivotan mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!


- Jenni :)
44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page