top of page
Search
  • Writer's pictureJenni Karlsson

Kevään tuulahduksia

Todella tuntuu että pari viime kuukautta on suorastaan viilettäneet ohi. Kevään tulo kuin varkain; luminen maisema muuttui muutamassa päivässä orastavaksi kevääksi. Luonto heräilee talven jälkeen ja sen myötä myös itsekin on ihan eri energioilla. Keväällä kaikki on edessäpäin ja kesä odottaa vielä nurkan takana. Kevät tuo uusia kuvioita myös itselleni töiden osalta ja olen siitä hyvin innoissani. Kerron kyllä heti kun kaikki on selvää...
Välillä edelleen nipistän itseäni et onko tää tosiaan totta. Perjantaina just yks yrittäjäystävä muisteli mulle sitä kun vasta pohdin et uskallanko toteuttaa haaveeni. Ja nyt olen saanut tehdä unelmatyötäni puoltoista vuotta jonka olen ihan itse luonut itselleni. Hitsi vie että olen ihan älyttömän ylpeä! Mut silleen ihan terveellä tavalla, en kävele nokka pystyssä edelleenkään vastaan kun seuraavaksi nähdään ;)


Enkä tosiaan väitä että kaikki olis vaan pelkkää ihquu mutta selvästi enemmän plussia kuin miinuksia. Jos välillä hairahdan paniikkiepätoivoon et "kääk,nyt kalenteri näyttää tyhjältä" niin kotijoukot toteaa jotain tän tapaista "lopeta stressi, se on täyttynyt sulla kokoajan". Niin onnellinen että ympärillä on parhaat tukijat , teidän tuki on äärettömän arvokasta.

Pari viime viikkoa olen nauttinut tyhjemmästä kalenterista, senkin olen jo oppinut. Puuhailen kaikkea sitä mitä kutsutaan elämäksi. Huomisesta alkaakin melkoinen vipinä; i'm ready!!


Valoisaa kevättä kaikille!


- Jenni :)

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page