top of page
Search
  • Writer's pictureJenni Karlsson

kesän tunnelmia

Viime kerrasta on vierähtänyt aikaa. Sen jälkeen on tapahtunut monenlaista. Varmasti yhtenä isoimpana muutoksena minun löytäminen taas hiusten parista säännöllisemmin. Niin kivaa!



Olen kyllä onnekas että yrittäjäpolulleni on sattunut ihania asiakkaita. Luotan vahvasti tietynlaiseen fiilikseen mikä syntyy ensitapaamisella ja se on kannattanut. Yllä olevan toivotuksen kera oli mukava aloittaa uudessa paikassa töiden teko.


Näin toisen yrittäjäkesän kokemuksella voin todeta että silloin on kysyntää. Niinpä tämä kesä onkin pitkälti mennyt töiden parissa ja tuntuu myös että ihan pikakelauksella. Onneksi kesään on kuitenkin mahtunut myös hetkiä perheen ja ystävien kanssa sekä yksi keittiöremppakin. Ja olen mie näköjään riipputuoliinkin ehtinyt ;)



Kesän työkeikoissa on jotain omanlaistaan tunnelmaa. Pääsen osaksi hetkeä kun etsitään lahjaa kesän juhliin tai lomareissulla haetaan jotain paikallista muistoa. Voin olla aloittamassa päivää tulevan morsiamen kanssa tai kokea koko päivän hääseurueen mukana yön pikkutunneille asti. Kaikissa se oma ainutlaatuinen fiilis minkä kesä tuo mukanaan.




"Erityiskiitos tarjoilijallemme Jennille joka oli hyvin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Päivä oli aivan täydellinen!"


Tämmöisen palautteen saatua tietää olleensa oikeassa paikassa <3


Syksyä kohti,


Halauksin Jenni


44 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page